Houten standaard

Houten hangmat standaard

Het frame van deze houten hangmat standaards is gemaakt van 100% FSC gekeurd hout afkomstig uit goed beheerde bossen van Scandinavische oorsprong. Uiteraard is dit duurzame hout weer- en windbestendig en dus geschikt voor gebruik in de tuin, op het balkon of (dak)terras. De verschillende frames zien er niet alleen robuust, maar ook elegant en luxe uit. Door het slimme ontwerp en het sterke materiaal is stabiliteit gegarandeerd!


Houten standaardset

Wanneer je een hangmat met standaard wil kopen, dan kun je het beste een set aanschaffen. Deze houten hangmatsets zijn voorzien van hangmat en bevestigingsmateriaal, zodat je meteen van een complete hangplek kunt genieten! Je kunt kiezen uit een frame met een traditionele hangmat of een hangmat met spreidstok, in verschillende formaten: eenpersoons, tweepersoons of zelfs voor 3 personen. Let hierbij ook de afmetingen van de standaard, zodat je zeker weet dat je genoeg ruimte hebt om hem neer te zetten!


Houten Hangmat Standaard

Voor elke hangmat hebben wij een een houten standaard, direct vanuit ons eigen magazijn leverbaar. Elke hangmat standaard is gemaakt van 100% FSC gekeurd hout afkomstig uit goed beheerde bossen van Scandinavische.

Tropilex heeft met de 'Wood' serie voor elke maat en uitvoering hangmat, een passende hangmat standaard. De reeks bestaat uit de 'Wood' Single, 'Wood' Double en 'Wood' Family. Aan de hand van de filters op deze pagina, kun je onder anderen de draagkracht en totale lengte van jouw hangmat invoeren, om zo tot de juiste keuze te komen.

En wil je nog meer luxe? Dan is de 'Arcus' Premium de standaard voor jou! De Arcus is gemaakt van duurzaam Larikshout, waar de 'Wood' standaard van Vurenhout is gemaakt. Daarnaast zorgt de extra coating op het hout van de Arcus ervoor dat deze mooi glanst en extra duurzaam is.

Een houten standaard is vaak de eerste keus wanneer je in de tuin onbezorgd van je hangmat wilt genieten. Een houten frame ziet er prachtig en natuurlijk uit en is gemaakt van duurzaam hout dat is geïmpregneerd voor een lange levensduur. Een houten standaard is verkrijgbaar in verschillende formaten en biedt daarmee een veilige, comfortabele en stabiele ophanging voor elk soort hangmat!

 

Houten hangmat standaard

In een houten standaard komt je hangmat optimaal tot zijn recht. Je hangt altijd veilig en vertrouwd, op welke plek je maar wilt. Met onze houten hangmatstandaarden haal je een duurzaam product in huis. Het gebruikte hout is 100% FSC gekeurd hout en afkomstig uit goed beheerde bossen van Scandinavische oorsprong. Dankzij de impregnatie is het hout bestand tegen weer en wind en wordt de vorming van houtrot, schimmels en ongedierte voorkomen.