Standaard sets

Metalen Standaard Set

Een hangmat met metalen standaard is makkelijk in elkaar te zetten en net als de houten hangmat standaarden erg stevig. Bovendien is een metalen standaard makkelijk te verplaatsen, zo geniet je altijd op jouw favoriete plekje in de tuin of zelfs in huis.


Houten Standaard Set

"Ga je voor sfeer en uitstraling? Dan is een houten hangmatset echt iets voor jou! Elke hangmat standaard is gemaakt van 100% FSC gekeurd hout afkomstig uit goed beheerde bossen van Scandinavische.

Wij hebben voor jou verschillende mooie sets samengesteld van een hangmat mėt standaard, maar heb je al een hangmat? Dan kun je bij ons jouw ideale frame bestellen, zowel van hout als van metaal hebben wij een ruime keuze aan standaarden voor hangmatten.

Houd je van makkelijk en compleet? Dan is het wel zo handig om een hangmat met standaard als totaalpakket te bestellen. De hangmat en het frame passen perfect bij elkaar. Je hebt alles in één keer in huis, zodat je de set meteen kunt opbouwen om gelijk van je hangmat te kunnen genieten. Al de frames in deze categorie zijn gemaakt van duurzaam hout. Met een houten hangmatstandaard breng je sfeer en een warme, luxe uitstraling in je tuin of interieur." zegt Tropilex

Het ideale bedrijf om je standaard en/of hangmat te bestellen!

 Het voordeel van een hangmat standaard

Als je graag wilt genieten van een hangmat, maar niet over twee sterke bomen, palen of muren beschikt om hem tussen te hangen, dan biedt een hangmat standaard de oplossing. Daarnaast is een standaard eenvoudig te verplaatsen, zodat je altijd in de schaduw of juist in de zon kunt liggen. En in een hangmat standaard lig je altijd veilig en stabiel. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je naar beneden glijdt of de ophangpunten niet sterk genoeg zijn. Zo kun je optimaal relaxen!